Menu
HelCol

DESPRE NOI

Laboratorul de analize medicale Helcor-Med este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale paraclinice din Baia Mare.

Laboratorul este conceput si dotat astfel incat sa respecte si cele mai exigente cerinte de calitate europene, Helcor-Med oferind servicii de cea mai inalta calitate si promptitudine, fiecarui client individual si medicilor colaboratori. Increderea in calitatea analizelor medicale efectuate la Helcor-Med a fost castigata printr-un efort continuu de investitii si optimizare a metodelor de lucru, bazate pe disciplina si feedback.

Combinand tehnologia moderna cu o echipa medicala de exceptie, laboratorul Helcor-Med demonstreaza excelenta in domeniul explorarilor paraclinice, oferind pacientilor siguranta si incredere, prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora. Calitatea rezultatelor este certificata de controale interne si externe; Helcor-Med participa la 8 programe internationale de control de calitate

Laboratorul Helcor-Med indeplineste cerintele standardului de calitate SR EN 15189/2007 - Cerinte generale pentru competenta laboratoarelor. Implementarea sistemului de management al calitatii s-a concretizat cu obtinerea certificatului de acreditare nr. LM 460 din 13.04.2010

Portofoliul de peste 140 investigatii de laborator, realizate in cel mai scurt timp posibil in laboratorul nostru (6-48 ore), este alcatuit din teste efectuate in cadrul urmatoarelor departamente:

  • 1. biochimie
  • 2. hematologie
  • 3. imunologie
  • 4. bacteriologie
  • 5. citologie
  • 6. serologie

Avem contract de colaborare (pentru investigatiile speciale si mai rar solicitate) cu cele mai mari trei laboratoare din tara: SYNEVO, TODY, MEDLIFE

Cel mai important factor implicat in optimizarea activitatii laboratorului este tehnologia avansata. Capacitatea de productie este mult supradimensionata, astfel incat scalabilitatea este asigurata de la pacientul individual pana la sute de pacienti pe zi, proveniti de la firme sau cabinete contractate de laborator. Cu alte cuvinte, rezultatele analizelor au aceeasi calitate si promptitudine oricati pacienti ar solicita analize medicale intr-un interval de o zi.

Din punctul de vedere al pacientilor, o tehnologie eficienta le aduce 4 beneficii majore:
EasyMedical- programul sistemul informatic cu legatura de transmitere automata a datelor din analizor, IcMed la analize medicale, Cardul de reduceri Lyoness si siguranta autencitatii rezultatelor.